img description

AQC investeert in laboratorium Jewelbox 100T X-ray van Glenbrook Technologies Inc. (USA)

Bij AQC BV blijven we ons inzetten om voorop te lopen in de PCB-branche, door voortdurend te investeren in de nieuwste technologieën en trends. Onlangs hebben we een belangrijke stap gezet met de aanschaf van een extra X-ray

Met de JewelBox 100T X-ray brengen we echter een revolutie teweeg in onze kwaliteitscontrole. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om op regelmatige tijdstippen en op meerdere controlepunten in het productieproces gedetailleerde röntgenbeelden te maken. Zo kunnen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze PCB's aanzienlijk verbeteren. Zoals het oude gezegde luidt, "Meten is weten," en dat geldt zeker voor ons in de PCB-industrie. Dankzij de JewelBox 100T X-ray kunnen we meer te weten komen over de interne structuur van onze PCB's en de kwaliteit van de verbindingen, wat ons in staat stelt om met vertrouwen producten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten.

We hebben het genoegen om Henk Mathijssen, onze Kwaliteitsmanager, te betrekken bij dit spannende nieuwe hoofdstuk. Zijn expertise en toewijding aan kwaliteitsborging zijn van onschatbare waarde bij het garanderen van de integriteit van onze producten. Onder zijn leiding zullen we blijven streven naar het leveren van PCB’s van de hoogste kwaliteit.

Management heeft vol vertrouwen geïnvesteerd in deze nieuwe technologie, en dit getuigt van onze toewijding om voorop te blijven lopen in de PCB-industrie. We zijn vastbesloten om de nieuwste trends te volgen, technologische uitdagingen aan te gaan en onze klanten de meest betrouwbare PCB’s te bieden.

In een wereld waar precisie en kwaliteit cruciaal zijn, heeft AQC BV met de JewelBox 100T X-ray de controle in handen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u hoogwaardige PCB’s te bieden die aan uw verwachtingen voldoen en deze overtreffen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.