AQC ondersteunt Advies & support

Met ervaren mensen in huis die u verder helpen met uw PCB vraagstukken. Er wordt niet alleen gekeken naar technische oplossingen maar zeker ook naar de commerciële meer gangbare keuzes.

AQC B.V. service in PCB world

Welke uitdaging u ook heeft, AQC B.V. is uw PCB partner. Wij bieden hoogtechnologische printplaten aan de gehele Elektronica-Industrie. AQC is uw toegewijde one-stop-shop voor printed circuit boards. Grote of kleine hoeveelheden, prototype of productie, simpele boards tot zeer complex, wij kunnen hoe dan ook aan uw vraag voldoen. Vanzelfsprekend staan flexibiliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Ervaren team van PCB professionals

AQC B.V. heeft de expertise in huis om u – geheel vrijblijvend – te adviseren tijdens het designproces van uw PCB. Ook controleert AQC of het PCB-product dat u voor ogen heeft maakbaar is en kan adviseren in uw PCB Design Project.

Neem contact op

Onze branchesBranches

AQC levert zeer betrouwbare, op maat gemaakte PCB’s voor alle industrieën. Van eenvoudig tot complex, in laag en hoog volume. Wij zorgen ervoor dat u het beste krijgt in Multilayer, High Density Interconnect (HDI) Radio Frequency (RF), Insulated Metal Base (IMS), Flexible, Rigid Flex en Single & Double sided. En natuurlijk leveren we een hele reeks speciale producten. Vertel ons wat u nodig heeft en wij regelen het.

Industrie

AQC heeft een sterke relatie met de beste R & D-teams over de hele wereld. Wij voldoen aan uw industriële PCB-eisen, samen met een solide netwerk van gerenommeerde partners. Niets is ons teveel en kwaliteit staat voorop.

Medisch

In medische systemen die vaak levensreddend zijn, zijn twee factoren cruciaal: hoge betrouwbaarheid en nul afwijkingen. AQC ontwikkelt en levert PCB's voor zeer betrouwbare medische systemen.

RF Microwave

Vooral bij RF Microwave PCB's is de materiaalkeuze zeer bepalend voor de beste prestaties. Bij AQC hebben we ruime ervaring in het gebruik van de beste PTFE-materialen*, met passende elektrische en mechanische eigenschappen, verkrijgbaar bij Rogers, Isola, Taconic en anderen.

Luchtvaart / Defensie

Standaarden voor luchtvaart en defensie zijn zo geëvolueerd dat ze ook in extreme omstandigheden hoge prestaties garanderen. Daarom moeten printplaten voor kritieke elektronische systemen 100% voldoen aan de meest rigoureuze omstandigheden in het veld. Onze PCB’s voldoen aan alle eisen, en meer als u wilt.

img description

Wij koesteren onze Lab & kwaliteit

Ontdek meer

We koesteren onze onafhankelijkheid, vooral bij de kwaliteitscontrole. Ons eigen laboratorium is ingericht om de kwaliteit van geleverde producten dubbel te controleren. Ontvingen we precies waar u om gevraagd hebt, onbeschadigd en klaar voor gebruik? Geen enkel product verlaat het AQC-hoofdkantoor zonder inspectie volgens AQL-methode.

ProductenOntdek producten

Bij het zoeken van de meest ideale fabrikant voor uw product(en) kijken we onder andere naar de volgende aspecten: - Prijs - Kwaliteit - Levertijd - Volume - Betrouwbaarheid - Technologie Wij hechten waarde aan wat u belangrijk vindt.

Offerte aanvragen

MogelijkhedenOntdek mogelijkheden

Niet alleen mogelijkheden in producten maar ook in productielocaties op andere continenten. Hierdoor kan er eenvoudig geschakeld worden bij een calamiteit.

Ontdek mogelijkheden

AQC B.V. service in PCB world

AQC levert hoogtechnologische printplaten aan de gehele Elektronica-Industrie. Wij hebben daarvoor een zeer ruim aanbod aan AQC gekwalificeerde productielijnen ter beschikking voor U. Wij zijn van mening dat wij u het beste aanbod kunnen voorleggen in de huidige PCB-markt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.