img description

Chinees Nieuwjaar 2024 Bereid je voor op het Chinese Nieuwjaar 2024 met AQC!

Wij willen je informeren over het aankomende Chinese Nieuwjaar, dat op zaterdag 10 februari 2024 van start gaat en het begin markeert van het Jaar van de Draak.

Ter viering van deze gelegenheid zullen onze fabrieken in China gesloten zijn van 10 tot 17 februari 2024. Om mogelijke verstoringen in de toeleveringsketen te voorkomen, raden we iedereen aan de bestellingen zo vroeg mogelijk te plaatsen, zodat de productievolumes voor de komende maanden gedekt zijn. Het verdient aandacht dat AQC flexibiliteit biedt, inclusief de mogelijkheid om grotere hoeveelheden te leveren vanuit eigen stock in kleinere gewenste batches. Daarnaast kunnen we de productie starten en de levering op een later tijdstip plannen. Alle opties staan open voor bespreking, en we zijn vastbesloten om proactief met je mee te denken en je te ondersteunen bij het vinden van de beste oplossing voor je behoeften.

Zorg voor een vlekkeloze productie van je printplaten. Samen streven we ernaar de optimale oplossing voor je behoeften te plannen! Ons AQC team staat klaar om je verzoeken te verwerken en alle vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op met ons voor aanvullende informatie over levertijden en aanbevelingen voor je bestelplanning.

We zijn er voor jou, zodat je circuits kunnen blijven schitteren, zelfs als draken de aandacht trekken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.