Plezier als businessmodel Over AQC

Sinds 3 November 2014 treedt AQC op als kenniscentrum voor bedrijven die pcb’s afnemen. Niet alleen neemt het alle rompslomp uit handen, het biedt ook ondersteuning in technische kwesties.

AQC it’s just a name our people make the difference

Als startende organisatie is het niet altijd makkelijk om een kans te krijgen om je te mogen bewijzen. Het werkt wel dat klanten weten wat ze aan je hebben, en dat de afspraken die je maakt ook nakomt. Zo is AQC vanuit niets aan het groeien gegaan. “De mensen maken het verschil”  was een slogan die ook echt waar is. Je doet tenslotte geen zaken met bedrijven maar met mensen. Het enthousiasme wat we nog steeds hebben en uitstralen is niet gemaakt. We hebben plezier in hetgeen wat we doen. Het helpt natuurlijk wel als je ervaren mensen rond hebt lopen die van een ander relatief klein bedrijf een MKB meegeholpen hebben te maken. Beren op de weg hoeven gelukkig niet dezelfde meer te zijn. We weten exact waar de valkuilen liggen en hebben een duidelijke visie.

Service in PCB world

Iets wat we als AQC zien is dat service overal aan het teruglopen is. Productielocaties zijn bezig met printplaten te maken en vergeten vaak de communicatie goed te regelen. waar bij de ene de snelheid van offreren van belang is, heeft bij de ander de kwaliteit van de offerte een hogere prioriteit. Niet alleen op de dagdagelijkse werkzaamheden service leveren als offerte, werkvoorbereiding, orderbevestiging, kwaliteitscontroles, leveringen, maar ook op het delen van kennis van in productieprocessen, software, mogelijkheden, productie eigenschappen, kwaliteitsnormen is iets waar AQC zich in wil onderscheiden. Daarbij verzorgen we Meetings, Seminars en Cursussen voor alle relevante onderwerpen in de PCB industrie. Hier hebben we een ideale ruimte voor op de zuiddijk 5 in Helmond.

Neem contact op

AQC’s Printboerke

 
Wij bij AQC willen bekend staan als diegene die het boerenverstand gebruiken. Ter ere van het 5-jarig bestaan hebben we aan kunstenaar Peter De Gruyter, van Beeldenatelier “De Menhir”, gevraagd ons te helpen om een levensgroot (stand)beeld van het “Printboerke” te maken. Hij staat op de markt met printplaten in zijn hand en is bezig met “handjeklap”, er wordt onderhandeld om op deze manier een aantrekkelijke prijs voor de PCB’s overeen te komen. Voor de jongeren onder ons: zo ging dat vroeger.

Boerenverstand

Met een universitaire opleiding ben je er nog niet. Competenties als innovatief handelen, leiderschap, assertiviteit, anticiperen, analyserend vermogen en meer, kan je heel goed samenvatten als boerenverstand.

We zien steeds vaker dat er niet goed nagedacht wordt over bepaalde situaties. Moeilijke technologieën onnodig toepassen, panelisering, keuze van productiepartner, verkeerde bestelhoeveelheden, mogelijkheden in reparaties.

Wij kunnen u hiermee helpen. Door schande en schade wordt men wijs. Bij AQC zitten genoeg mensen met jarenlange ervaring en de juiste kennis kan AQC hier een juiste rol spelen. Het boerenverstand zit er namelijk van vroeg af aan al in.

Wij bieden uitstekende Advisering & support

AQC B.V. heeft de expertise in huis om mee te denken en te adviseren tijdens de ontwerpfase van de PCB. Wij verzekeren u dat we alle vragen snel, adequaat, maar vooral klantgericht zullen beantwoorden

Ontdek meer
  • Advies door het gehele designproces
  • Controle of het product maakbaar is
  • Tips & trucs voor uw PCB Design Project

Onze branchesBranches

AQC levert zeer betrouwbare, op maat gemaakte PCB’s voor alle industrieën. Van eenvoudig tot complex, in laag en hoog volume. Wij zorgen ervoor dat u het beste krijgt in Multilayer, High Density Interconnect (HDI) Radio Frequency (RF), Insulated Metal Base (IMS), Flexible, Rigid Flex en Single & Double sided. En natuurlijk leveren we een hele reeks speciale producten. Vertel ons wat u nodig heeft en wij regelen het.

Industrie

AQC heeft een sterke relatie met de beste R & D-teams over de hele wereld. Wij voldoen aan uw industriële PCB-eisen, samen met een solide netwerk van gerenommeerde partners. Niets is ons teveel en kwaliteit staat voorop.

Medisch

In medische systemen die vaak levensreddend zijn, zijn twee factoren cruciaal: hoge betrouwbaarheid en nul afwijkingen. AQC ontwikkelt en levert PCB's voor zeer betrouwbare medische systemen.

RF Microwave

Vooral bij RF Microwave PCB's is de materiaalkeuze zeer bepalend voor de beste prestaties. Bij AQC hebben we ruime ervaring in het gebruik van de beste PTFE-materialen*, met passende elektrische en mechanische eigenschappen, verkrijgbaar bij Rogers, Isola, Taconic en anderen.

Luchtvaart / Defensie

Standaarden voor luchtvaart en defensie zijn zo geëvolueerd dat ze ook in extreme omstandigheden hoge prestaties garanderen. Daarom moeten printplaten voor kritieke elektronische systemen 100% voldoen aan de meest rigoureuze omstandigheden in het veld. Onze PCB’s voldoen aan alle eisen, en meer als u wilt.

ProductenOntdek producten

Bij het zoeken van de meest ideale fabrikant voor uw product(en) kijken we onder andere naar de volgende aspecten: - Prijs - Kwaliteit - Levertijd - Volume - Betrouwbaarheid - Technologie Wij hechten waarde aan wat u belangrijk vindt.

Offerte aanvragen

MogelijkhedenOntdek mogelijkheden

Niet alleen mogelijkheden in producten maar ook in productielocaties op andere continenten. Hierdoor kan er eenvoudig geschakeld worden bij een calamiteit.

Ontdek mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.