img description

Jaarbeurs in Utrecht Electronics & Applications 2023

Bedankt aan alle geweldige deelnemers van onze elektronische dartswedstrijd tijdens het E&A 2023 evenement in Utrecht! Jullie aanwezigheid op onze AQC-stand heeft ons evenement extra speciaal gemaakt.

Tijdens de wedstrijd hebben we niet alleen de kans gehad om met jullie te praten over ons bedrijf en de fantastische mogelijkheden die we bieden als PCB-toeleverancier, maar we hebben ook dagelijks een gelukkige winnaar gekozen. Deze winnaars hebben een geweldige prijs gewonnen - een Nest Hub + Nest Mini set ter waarde van €160!

Laten we een groot applaus geven aan de winnaars van elke dag:

🥇 Dag 1: Kevin van Gerwen (Würth ‘s-Hertogenbosch) met een indrukwekkende score van 325 punten!
🥇 Dag 2: Antonios Apergis (Lely Industries – Maassluis) met een score van 261 punten!
🥇 Dag 3: Endy van Buul (Actronics – Almelo) met een score van 250 punten!

Gefeliciteerd, heren! Jullie hebben de dartswereld laten zien wat jullie in huis hebben, en we hopen dat jullie genieten van jullie geweldige prijzen.

Maar dat is nog niet alles! We willen graag elke deelnemer bedanken, dus elke deelname werd beloond met een AQC-mini magnifier met Ledverlichting. We hopen dat deze handige gadget van pas zal komen in jullie dagelijkse werkzaamheden.

Als je interesse hebt in een AQC-loepje dan laat maar weten.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen en onze stand heeft bezocht. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken en nieuwe kansen te creëren. Blijf op de hoogte voor meer spannende evenementen en mogelijkheden met AQC!

#EandA2023 #Darts #Winnaars #AQC #AQC printboer

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.