img description

Henk Mathijssen Aangekondigd: nieuwe collega

AQC-leverancier van high-end pcb-technologieën, kondigt de benoeming aan van Henk Mathijssen in de functie van Quality Manager. Henk brengt meer dan 30 jaar ervaring in elektronica, PCB en solderen in het team.

Henk heeft een mechanische en elektronische achtergrond en begon zijn loopbaan bij Vitronics Soltec, waar hij 18 jaar lang verschillende functies bekleedde op het gebied van verkoop, toepassing, engineering en klantenondersteuning.
Hij diende 7 jaar bij de Q.P.I. Group als Application Engineer. Met zijn uitstekende kennis van en ervaring met soldeerprocessen ontwikkelde hij binnen de groep een klachtenafhandelingssysteem voor een optimale high-end klantenondersteuning.
Gedurende deze 7 jaar ontwikkelde Henk een uitstekende kennis over rigid-, flex-rigid- en flex PCB-technologie.
Daarvoor werkte Henk 5 jaar bij de Cobar / Balverzinn Groep als Area Sales & Support Manager, waar hij een uitstekende kennis ontwikkelde van soldeerpasta, fluxen en soldeerlegeringen. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van distributeurs en klanten bij diverse high-end en R&D projecten.
Henk is een gecertificeerd IPC-A-600 Specialist en in zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het leiden van de Kwaliteitsafdeling en het laboratorium. De klanten van AQC zullen profiteren van deze uitzonderlijke brede technische kennis met betrekking tot hun productontwikkelingen in alle soorten PCB-technologieën en de bijbehorende soldeerprocessen.
Henk welkom en veel plezier in het AQC-team!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.