img description

Joris Hoogendoorn Aangekondigd: nieuwe collega

Een nieuwe aanwinst voor ons team. Joris Hoogendoorn ging op 1 september bij AQC aan de slag als Quote Engineer. Dit betekent dat je voortaan ook bij hem terecht kunt met jouw offerteaanvragen. Joris stelt zich graag even aan je voor.

Joris: “Als Quote Engineer behandel ik de binnenkomende aanvragen van onze klanten. Wanneer zij een bepaald type printplaat aanvragen, zoek ik hier de juiste productielijn bij, maak ik een passende offerte en geef eventueel advies over het design van de printplaat. Ook kunnen klanten bij mij terecht als ze gedurende dit proces vragen hebben.”

Terug in de printplaten business
Het bevalt Joris goed bij AQC. “In het verleden werkte ik ook als Quote Engineer, maar toen bij een ander bedrijf. Vervolgens heb ik drie jaar gewerkt als transportplanner. Hoewel ik dit ook leuk vond, wilde ik graag weer terug de printplaten business in. Ik ben blij dat ik bij AQC deze kans krijg. De komende tijd wil ik mijn kennis van printplaten nog verder vergroten. Er is tenslotte altijd wel iets nieuws te leren.”

Warme sfeer
Werken bij AQC voelt een beetje als thuiskomen, vindt Joris. “Ik kende AQC dan wel nog niet, maar Erwin, Harold en Eric wel. We werkten samen bij een vorige werkgever en ik ben blij dat we nu weer collega’s zijn. De sfeer binnen AQC is heel warm, prettig en relaxed. De deuren staan hier altijd open en iedereen helpt elkaar waar nodig. Dat is fijn!”

En verder…
Joris woont in het Brabantse Liessel. Hij heeft een zoon van 2,5 jaar en een dochter van 4 maanden, met wie hij graag zijn vrije tijd doorbrengt. Daarnaast trapt hij graag een balletje op het voetbalveld en drinkt hij graag een biertje met z’n vrienden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.