img description

Ontwikkelingen in de markt zo zorgt AQC voor continuïteit

De grondstoffenmarkt is op dit moment heel onstabiel. Veel materialen, zoals dik koper, exotisch materiaal en flexmaterialen, zijn moeilijk verkrijgbaar. Ook zijn de prijzen sinds maart dit jaar flink gestegen.

Veel materialen, zoals dik koper, exotisch materiaal en flexmaterialen, zijn moeilijk verkrijgbaar. Ook zijn de prijzen sinds maart dit jaar flink gestegen. Bij AQC zetten we alles op alles om de continuïteit van processen te waarborgen. Zo zorgen we ervoor dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Mede-eigenaar Erwin Lemmens: “De printwereld heeft gelukkig wat minder last van de wereldwijde tekorten dan de componentenbranche, maar er is zeker een groot probleem. De levertijden zijn langer, de prijzen hoger en verschillende partijen kopen grotere volumes in, gaan hamsteren.

Binnen het AQC-netwerk hebben we nog voldoende opties beschikbaar voor onze klanten. Wij zijn een kleine organisatie en zeer flexibel. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Bovendien werken we met productiepartners die ook flexibel zijn. Het overgrote deel van deze partners heeft nog voldoende materiaal voor ons op voorraad liggen. En bij het importeren van producten hebben wij, afhankelijk van de urgentie, diverse opties om het product bij de klant te krijgen.

We vinden het belangrijk dat klanten op ons kunnen rekenen. Al deze zaken zorgen voor relatief korte doorlooptijden en maken dat we nog steeds on time kunnen leveren. Zo zorgen we voor continuïteit van uw processen en voorkomen we dat machines stilvallen of u uw planning bij moet stellen. We hopen dat we op deze manier wat stabiliteit kunnen bieden in deze hectische tijd.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.