img description

Boerenverstand AQCPrintboerke

Ter ere van het 5-jarig bestaan hebben we aan kunstenaar Peter De Gruyter, van Beeldenatelier “De Menhir”, gevraagd ons te helpen om een levensgroot (stand)beeld van het “Printboerke” te maken.

Het printboerke staat op de markt met printplaten in zijn hand en is bezig met “handjeklap”, er wordt onderhandeld om op deze manier een aantrekkelijke prijs voor de PCB’s overeen te komen. Voor de jongeren onder ons: zo ging dat vroeger.

Boerenverstand
Met een universitaire opleiding ben je er nog niet. Competenties als innovatief handelen, leiderschap, assertiviteit, anticiperen, analyserend vermogen en meer, kan je heel goed samenvatten als boerenverstand.

We zien steeds vaker dat er niet goed nagedacht wordt over bepaalde situaties. Moeilijke technologieën onnodig toepassen, panalisering, keuze van productiepartner, verkeerde bestelhoeveelheden, mogelijkheden in reparaties.

Wij kunnen u hiermee helpen. Door schande en schade wordt men wijs. Bij AQC zitten genoeg mensen met jarenlange ervaring en de juiste kennis kan AQC hier een juiste rol spelen. Het boerenverstand zit er namelijk van vroeg af aan al in.

Wij bij AQC willen bekend staan als diegene die het boerenverstand gebruiken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.