img description

Investering in gebouw AQC Kiest voor Duurzaamheid en Cyberveiligheid met Slimme Upgrades

AQC heeft een gedurfde stap gezet door flink te investeren in IT-infrastructuur en het verbeteren van hun gebouw. Ontdek hoe deze stappen AQC veiliger en groener maken.

Stevige Cyberbeveiliging door E-Quest. E-Quest's Robuuste IT Ops: Bescherming tegen Digitale Risico's Dankzij E-Quest heeft AQC hun digitale wereld versterkt met krachtige beveiligingsmaatregelen. Sterke firewalls, slimme detectiesystemen en geavanceerde encryptie houden virussen en malware buiten de deur, wat resulteert in bescherming van gegevens en vertrouwen van klanten.

Slimme Gebouw-Upgrades met Reflect, Ivenco, Heesmans en Bouwservice Kellenears uit Helmond

Reflect’s Slimme Ramenfolie: Cool en Milieubewust

Met Reflect aan boord heeft AQC niet alleen hun gebouw een upgrade gegeven, maar ook de energie-efficiëntie verbeterd. De nieuwe ramenfolie zorgt voor betere isolatie en energiebesparing. Bovendien beschermt het tegen schadelijke UV-straling en zorgt het voor een comfortabele werkomgeving.

Ivenko’s Trendy Aircos: Fris en Slim

Dankzij Ivenco geniet AQC nu van comfortabele werkplekken met moderne aircosystemen. Deze systemen verbeteren niet alleen het binnenklimaat, maar minimaliseren ook het energieverbruik. Dit getuigt van AQC’s inzet voor medewerkers en duurzaamheid.

Heesmans’ Vernieuwde Dak: Bescherming en Duurzaamheid

Het vernieuwde dak van Heesmans heeft niet alleen voor bescherming gezorgd, maar ook voor duurzame energieopwekking. Dit dak biedt ruimte voor zonnepanelen, waardoor AQC groener wordt en tegelijkertijd bespaart op energiekosten.

Bouwservice Kellenears Helmond: Topprestatie in Timmerwerk en Verbeteringen

Bouwservice Kellenears Helmond heeft het hele renovatie begeleid en AQC compleet ontzorgd. Het vakmanschap is over de gehele linie terug te vinden in de verbeteringen.

Conclusie

Met deze slimme investeringen, zowel fysiek als digitaal, toont AQC haar streven naar een duurzame en veilige toekomst. Samen met partners heeft ze niet alleen haar omgeving vernieuwd, maar ook een statement gemaakt op het gebied van duurzaamheid en cybersecurity. AQC is klaar om haar positie te versterken in de groene en digitale wereld van morgen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.