img description

Certificaat vernieuwing ISO 9001:2015

We zijn er trots op u te kunnen informeren dat AQC zijn ISO 9001:2015-certificaat voor het kwaliteitssysteem heeft kunnen vernieuwen.

Classificatiebedrijf LRQA (Lloyd’s Register Group) heeft de certificering van het geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem van AQC met drie jaar verlengd. Met de externe audit die 14 maart 2023 door de kwaliteitscertificeringsinstantie is uitgevoerd, is bevestigd dat AQC BV nog steeds aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 voldoet.

Als onderdeel van het certificeringsproces zijn alle activiteiten van AQC grondig getoetst door een onafhankelijke externe auditor. Daarbij werd vooral gelet op kwaliteitsgerelateerde criteria zoals, gestructureerde bedrijfsprocessen en rapportages welke geoptimaliseerd zijn in ons Navision ERP systeem in combinatie met de uitgebreide Power BI rapportages. AQC is al 6 jaar in het bezit van het certificaat. Evengoed is het toch fijn een bevestiging te krijgen dat de kwaliteit van het managementsytsteem gegroeid is.

De ISO 9001-normen zijn ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO), ’s werelds grootste ontwikkelaar van internationale bedrijfsnormen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.