img description

Een top week is voorbijgevlogen WOTS 2022 Jaarbeurs

Het zit er weer op! Hard werken loont, en dat bleek deze week wel!

De opkomst overtrof onze hoogste verwachtingen. We kunnen wel stellen dat dit voor onze stand de meest bezochte WOTS-editie was op de Jaarbeurs in Utrecht. Het is altijd prettig om bekende gezichten weer te zien, maar ook om nieuwe bedrijven en contacten te ontmoeten van andere exploitanten. Ons doel is om (mede) door middel van het deelnemen aan deze beurs onze klanten en contacten te laten zien dat wij er voor hen zijn en dat wij met ze meedenken. Onze slogan is niet voor niks ‘Service in PCB world!’. Als er hierdoor nieuwe klanten bij komen is dat natuurlijk een bonus!

Zondag: de laatste voorbereidingen

De week begon voor ons al op zondag. De panelen van onze stand werden voorzien van Visuals door VANISSELT Reclame uit Oss. Ondanks op het laatste moment nog wat wijzigingen in de opzet en wat aanpassingen op locatie, stonden we er toch weer professioneel bij.

Maandag: opzetten van de stand

Het is altijd een fijn gevoel om aan te komen lopen en te zien dat de stand netjes bestickerd is. Je zou denken dat er dan niet zo veel meer hoeft te gebeuren.. Dat viel helaas toch vies tegen.Na meerdere keren op en neer en heen en weer gelopen te zijn, terwijl het zweet van onze voorhoofden gutste, moest de dartkast nog naar binnen.. De dartkast, die meer dan 100 kilo weegt, moest nog over de parkeerplaats en via Hal 8 en 9 naar onze stand. Het eindresultaat viel zeker niet tegen, alleen de spierpijn van het sjouwen wel.

Dinsdag t/m vrijdag: beursdagen

De dagen vlogen voorbij. Elke dag liepen we als een van de eersten de deuren binnen en gingen we als een van de laatsten er weer uit. Van klanten, contacten, prospects, studenten, oud-collega’s tot pensionado’s; alles is voorbij gekomen. We hadden verwacht dat het op vrijdag qua aanloop wat rustiger zou zijn door de vroege sluiting, maar dit was zeker niet het geval!

Na een geslaagde laatste beursdag konden we na het opruimen en afscheid nemen rond 20:45 weer terug in Helmond.

Dartwedstijd

Wij willen uitstralen dat we plezier in ons werk hebben. Soms moet dit formeel maar vaak is er informeel meer resultaat uit te halen.

Vanaf 2016 stonden we op de WOTS met de oude “proved technology” dartkast. Aangezien de hedendaagse technologie zo vooruit is gegaan, vonden we het hoog tijd om onze dartkast ook een upgrade te geven. En wat voor een upgrade! Op het grote scherm van de dartkast konden we zelfs onze promovideo afspelen. Deze is speciaal voor ons gemaakt door MVL Media Groep uit Leende.

Ook dit jaar ging de dartkast dus mee!

Veel deelnemers wilden het gewoon eens proberen, terwijl anderen probeerden de highscore van de dag te verbeteren. Een aantal deelnemers waanden zich als Barney of Van Gerwen.. We denken dat onze tip om de studie af te maken toch niet zo’n heel gek idee is.. 😉

Van de 389(!) geregistreerde deelnemers zijn dit de winnaars:

  • Dinsdag:         Sander Wind van Pink Fluffy Unicorns BV met 259 punten.
  • Woensdag:     Koen Tielemans van Connect Groep met 280 punten.
  • Donderdag:    Ferry Wijnhoven van Genetwister Technologies met 241 punten.
  • Vrijdag:           Michiel Kempeneer van Isatronick met 309 punten!

AQC neemt contact met jullie op en gaat ervoor zorgen dat de gewonnen drone bij jullie afgeleverd  wordt.

Bedankt!

Wij willen wij via deze weg het FHI bedanken voor de organisatie. Voor de andere exploitanten en alle bezoekers die op onze stand zijn geweest; bedankt voor jullie interesse, en tot op de volgende editie!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.