Printboerke Printboerkes / Printboer

Printboer oftewel Printboerkes, zoals we het in Helmond en in Brabant noemen, is een term die redelijk ver terug in de tijd gaat. De term printboer die nu namelijk veel gebruikt wordt heeft vooral te maken met de PCB industrie.

Mensen zoeken simpelweg een printboer als ‘helpende hand’ in de weg naar een goed ontwikkelde printplaat. Een printboer zoekt veel voor de klant uit en ontwikkelt deze geheel op maat en naar wens van de klant of opdrachtgever. Hij gaat te werk met CAD software waarin de uiteindelijke PCB ontworpen gaat worden. Zo kan hij met name de vorm en de grootte kiezen en houdt hij rekening met de dikte en materialen van het uiteindelijk PCB ontwerp. Kortom; een specialist van concept tot kale printplaten.

Waar komt de term printboer vandaan?

Printboerke, een term, zoals we al eerder aangegeven hebben, die terug in de tijd gaat. Het verhaal achter Printboerke brengt u terug op de markt zoals men vroeger onderhandelde.

Onderhandelen ging vroeger met het principe ‘handjeklap’ ook wel ‘bij handslag’ genoemd. Deze manier van handelen werd vroeger gebruikt op o.a. veemarkten maar ook zeker in de PCB industrie.

De verkoper en geïnteresseerde slaan elkaar in de hand om een prijs overeen te komen en gaat net zo lang door tot de verkoper geen ‘klap’ meer geeft maar een handdruk. Iets wat vroeger dagelijks gebeurde en heel normaal was.

Printplaat laten ontwerpen door printboerkes AQC

Het adviseren van een printplaatontwerp is voor AQC als printboerkes dagelijkse kost. Wij zien dan ook steeds vaker dat er niet goed nagedacht is over bepaalde situaties en toepassingen. Maar dat is ook van toepassing op mogelijke reparaties of de keuze van een productiepartner.

AQC kan u hiermee helpen!

Bij AQC zitten veel professionals met jarenlange ervaring en de juiste kennis om de juiste rol voor u te spelen. Zo kunt u terecht met bijvoorbeeld een 2 laags PCB design maar ook zeker voor informatie over ingewikkeldere printplaat ontwerpen.

AQC adviseert u graag in de mogelijkheden van de print wereld en helpt u waar nodig in het gehele PCB design traject wat uiteindelijk resulteert in de gewenste printplaat. Allemaal met het boerenverstand, wat er inmiddels al van vroeg af aan in zit.

Het boerenverstand

AQC wil graag bekend staan als ‘de printboerkes’ van Helmond en omstreken. Diegene die het boerenverstand gebruiken. Dit kunnen wij niet alleen waarborgen door het boerenverstand te gebruiken maar ook vanwege diverse competenties waar AQC bekent om staat;

  • innovatief handelen
  • inlevingsvermogen
  • assertiviteit
  • anticiperen
  • analyserend vermogen

Zo zijn wij in staat om als Printboerke of Printboer te adviseren in uw wensen voor het PCB prototype design traject. Laat u adviseren welk PCB design voor u de beste oplossing is!

Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op via:
info@aqcbv.com of +31 (0) 88-0045500 of via ons contactformulier; https://www.aqcbv.com/nl/contact/

ProductenOntdek producten

Bij het zoeken van de meest ideale fabrikant voor uw product(en) kijken we onder andere naar de volgende aspecten: - Prijs - Kwaliteit - Levertijd - Volume - Betrouwbaarheid - Technologie Wij hechten waarde aan wat u belangrijk vindt.

Offerte aanvragen

MogelijkhedenOntdek mogelijkheden

Niet alleen mogelijkheden in producten maar ook in productielocaties op andere continenten. Hierdoor kan er eenvoudig geschakeld worden bij een calamiteit.

Ontdek mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.