Interesse? PCB Helmond

PCB Helmond. In de wereld van elektronica ontkom je er niet aan of de woorden PCB of de bedoelde printplaten slingeren om de oren. Deze Printed Circuit Boards zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de digitale en technologische wereld waarin we nu leven. Iedereen die een PCB wil laten maken en zich hierover wil laten adviseren zijn bij AQC aan het juiste adres! AQC levert support aan het PCB design van hoogtechnologische Printed Circuits Boards (PCB’s). Door hun jarenlange ervaring in de PCB-industrie weet AQC als geen ander hoe zij hun klanten kunnen ondersteunen in het design traject. U kunt ervan uitgaan dat deze PCB’s in Helmond van uitmuntende kwaliteit zijn!

Hét adviesbureau van PCB’s in Helmond, dat is AQC! AQC kan u geheel vrijblijvend adviseren tijdens uw design traject. Ook controleert AQC of uw PCB product maakbaar is en geeft zij tips en trucs om het PCB design nog robuuster te maken voor de beste kwaliteit PCB Helmond.

Hoogwaardige kwaliteit PCB’s, niet alleen voor de Elektronische industrie maar ook voor de Medische industrie, RF Microwave en de Luchtvaart/Defensie industrie. Wilt u meer informatie over onze service PCB in Helmond? Neem vrijblijvend contact met ons op via: sales@aqcbv.com of bel: +31 (0) 88-0045500

PCB design

PCB Design. Op het gebied van PCB design heeft AQC vele jaren ervaring met verschillende en uiteenlopende PCB design trajecten. Van High – Mid volume PCB’s tot de Fast Prototyping PCB en Speciale PCB’s, het aanbod is zeer uitgebreid. AQC is gespecialiseerd in het support van uw PCB design. Niets is onmogelijk, rechthoekige PCB designs, vierkante printplaten of ronde PCB prototypes, het kan allemaal. AQC biedt een volledige DFM check voordat de productie begint zodat het PCB design geheel op uw eigen wensen is gespecialiseerd.

Flexibele printplaat

Flexibele printplaat. De printplaat specialisten van AQC realiseren projecten voor gerenommeerde instanties zoals Defensie en diverse Medische instanties. Vooral bij militaire materialen moeten deze flexibele PCB’s zó klein en flexibel mogelijk gemaakt worden. Is er sprake van meerdere montage vlakken, dan is de flexibele printplaat een goede oplossing.

Flexibele printplaat maken of printplaat reparatie is bij AQC geen probleem en adviseert u bij de ontwikkeling van deze elektronica componenten tot een zeer flexibele PCB. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met AQC of bekijk onze printplaat producten assortiment.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.