Wij koesteren onze Lab & kwaliteit

We koesteren onze onafhankelijkheid, vooral bij de kwaliteitscontrole. Ons eigen laboratorium is ingericht om de kwaliteit van geleverde producten dubbel te controleren. Ontvingen we precies waar u om gevraagd hebt, onbeschadigd en klaar voor gebruik? Geen enkel product verlaat het AQC-hoofdkantoor zonder inspectie volgens AQL-methode.

KwaliteitenOnze kwaliteiten

 • Finish diktes (Fisherscope type XDLM232)
 • 100% visuele inspectie (LEICA S91)
 • Test op thermische spanning
 • laser en overige PCB reparaties
 • oppervlakte ruwheid meting
 • Test op soldeerbaarheid
 • Doorsnedes maken en metallografische analyse (LEICA DM 750M)
 • Pressfit controle (pin gauge set)

ProductenOntdek producten

Bij het zoeken van de meest ideale fabrikant voor uw product(en) kijken we onder andere naar de volgende aspecten: - Prijs - Kwaliteit - Levertijd - Volume - Betrouwbaarheid - Technologie Wij hechten waarde aan wat u belangrijk vindt.

Offerte aanvragen

MogelijkhedenOntdek mogelijkheden

Niet alleen mogelijkheden in producten maar ook in productielocaties op andere continenten. Hierdoor kan er eenvoudig geschakeld worden bij een calamiteit.

Ontdek mogelijkheden

Interesse gekregen? Vraag direct een offerte aan

Wij bieden uitstekende Advisering & support

AQC B.V. heeft de expertise in huis om mee te denken en te adviseren tijdens de ontwerpfase van de PCB. Wij verzekeren u dat we alle vragen snel, adequaat, maar vooral klantgericht zullen beantwoorden

Ontdek meer
 • Advies door het gehele designproces
 • Controle of het product maakbaar is
 • Tips & trucs voor uw PCB Design Project

De kwaliteit van AQC

We koesteren onze onafhankelijkheid, vooral bij de kwaliteitscontrole. Ons eigen laboratorium is ingericht om de kwaliteit van geleverde producten dubbel te controleren. Ontvingen we precies waar u om gevraagd hebt, onbeschadigd en klaar voor gebruik? Geen enkel product verlaat het AQC-hoofdkantoor zonder inspectie volgens AQL-methode. Met onze Beuhler-machine maken wij microsecties om de metallurgische en mechanische kwaliteit van de printplaten te testen. Een microsectie laat perfect zien of alle boorgaten precies zijn uitgelijnd en of het product voldoet aan de IPC-normen. Het is een speciale service die onze klanten zeer op prijs stellen.

Onze voorkeursfabrieken gebruiken deze service ook voor tests tijdens hun R & D-proces. Voordat we een nieuw prototype lanceren, willen we allemaal 100% zeker zijn van een foutloze en consistente prestatie. Een nauwkeurige test kan het verschil maken.

Uiteraard worden onze fabrieken dagelijks in de gaten gehouden door ons management systeem. Communicatie is cruciaal bij aangelegde KPIs en doelstellingen welke regelmatig besproken worden. Daarbij wordt er regelmatig een audit uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.