Interesse? Designing PCB

Geen enkele schakeling in designing PCB is hetzelfde. Iedere toepassing van een printplaat kent haar eigen specifieke eigenschappen. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak in designing een printplaat. AQC B.V. is hier om u te helpen en adviseert graag in uw eisen en wensen voor een gewenst designing pcb traject.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Een printplaat is het uiteindelijke doel van een elektronica-ontwerp. Het proces in designing pcb’s oftewel printplaten is niet eenvoudig, er zijn een heleboel stappen die doorlopen moeten worden.

De eerste stap bij het maken van een printed circuit board is namelijk het realiseren van een schematische ontwerp. Voorafgaand is natuurlijk eerst goed onderzoek nodig. Daarna begint eigenlijk al het daadwerkelijk realiseren van de printplaat. AQC B.V. biedt hier de juiste kennis en support voor het gewenste resultaat in het pcb design.

Indien er conflicten en/of uitdagingen ontstaan kunnen deze te allen tijde met AQC-engineer specialisten besproken worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Laagopbouw
  • Impedantieberekeningen
  • Materiaalkeuze
  • Etc.

PCB Design afronden

Uiteindelijk, als de lay-out compleet is, wordt er gecheckt of de print overeenkomt met het schematisch ontwerp. Zodra het volledig is voltooid en alle specificaties zijn gekend, wordt hier een eerste prototype van gemaakt.

Zodra dit eerste prototype is gemaakt, wordt deze nogmaals gecheckt en gecontroleerd op zijn functionaliteit. Na deze validatie slag komt er nog een kleine modificatie of zal het product vastgelegd worden voor eventuele vervolg aantallen.
Bij AQC B.V. bent u dus aan het goede adres voor de juiste ondersteuning in designing pcb’s!

Vraag PCB advies aan onze professionals

Designing PCB kan een ingewikkeld traject zijn waar extra kennis, ervaring en ondersteuning nodig zou kunnen zijn. AQC B.V. heeft veel professionals met kennis en ervaring waarbij zij de juiste kennis voor elk traject kunnen inzetten.

Weet u niet precies wat u wilt?

De professionals van AQC B.V. staan voor u klaar en helpen u graag met de uitwerking hiervan. Wij weten zeker dat we voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Laat u adviseren welk pcb design voor u de beste oplossing is!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via: info@aqcbv.com of +31 (0) 88-0045500 of via ons contactformulier; https://www.aqcbv.com/nl/contact/

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.